Menu Zavřeno

PC1 avantgarda

Na potítku
Na potítku
PC1 avantgarda
Loading
/

Čau! Vítejte u historicky prvního dílu podcastu #podpotitkem PC1, který je součástí video projektu. Ve videích David stručně vykládá díla, mluví o jejich autorech a někdy taky hovoří o období literatury v kontextu historické doby a sociálně-politické situace. Protože jsou však videa značně kondenzovaná a jsou formou monologu, rozhodli jsme se vydávat každý měsíc podcastový speciál, který bude poměrně delší a obsáhlejší a hlavně to bude dialog. David si tak bude zvát různé hosty, ať už jiné odborníky, učitele nebo samotné studenty.

Dneska v PC1 #avantgarda si David pozval Michala, svého kamaráda, který vystudoval střední uměleckou školu a filozofii na vysoké škole a nyní se věnuje převážně kresbě, malbě a grafice. Budou si povídat o avantgardě a částečně rozvíjet téma, o kterém David mluvil ve videích EP20 #avantgarda a EP22 #proletářskápoezie.

Pro jakékoliv informace nás neváhejte kontaktovat a pokud se vám projekt líbí, neváhejte ho sdílet mezi kamarády a spolužáky. Pokud nevíte, co přesně podcast je, vysvětlení a návod najdete na webu v sekci podcast.

Tak ať se vám líbí a dobře poslouchá!